Téli Fényünnep és Csodaország Kecskeméten

2021. november 27. és 2022. január 1. között kerül megrendezésre a Téli Fényünnep és Csodaország Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ szervezésében. A Deák tértől egészen a Főtérig várja az érdeklődőket a karácsonyi kavalkád.

Az idei évben egy megújult fesztivál várja a látogatókat, karácsonyi vásárral, óriáskerékkel, jégszobrásszal, az Agóra épületén fényfestéssel, koncertekkel, valamint karácsonyi kreatív és családi programokkal.

Ahogy azt már megszokhatták, az adventi gyertyagyújtás idén is szombatonként 17 órakor lesz a Főtéren, amelyet minden alkalommal adventi gondolatokkal és programokkal tesznek színesebbé.

Az állandó programok között a Karácsonyi vásár 2021. november 27. és 2022. január 1. között lesz elérhető három helyszínen, a Főtéren, a Deák téren és a Malom Központ előtti sétányon. Az Óriáskereket szintén ebben az időintervallumban, a Főtéren vehetik igénybe. A harmadik állandó program a Hancurplacc, a Szent István szobor előtti téren 2021. november 27-től december 23-ig lesz elérhető.

Forrás: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

Bővebb információkat a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ honlapján olvashatnak.

A Téli Fényünnep és Csodaország programjain való részvétel a jelenleg érvényben lévő pandémiás szabályozások betartásával ingyenesen lehetséges, az óriáskerék kivételével!