Városnéző séták

A Tourinform iroda szervezésében nem lesz belvárosi séta 2023-ban.

A kecskeméti Tourinform Iroda évek óta szervez nyári városnéző sétákat, melyeken nem csak turisták, hanem helyiek is részt vehetnek. A sétákat minden alkalommal idegenvezető tartja, aki egy kellemes, 1-1,5 órás belvárosi városnézés keretében mutatja be többek között a Tudomány és Művészetek Házát, a Cifrapalotát, a Református Újkollégiumot, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházat, a főtér templomait, vagy a Városházát. A résztvevők sok érdekes információval gazdagodhatnak, és kérdéseiket is feltehetik a séta során.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje a séták előtti napon, péntek délben jár le. A séták részvételi díja 2.000 Ft/fő, 14 éves korig 1.500 Ft/fő, 3 év alatt ingyenes. A részvételi díjat a Tourinform Irodában lehet befizetni a séták előtt, a Szabadság tér 5/a alatt. A séták is innen indulnak.
Fontos információ, hogy a sétákra minimum 5 fő jelentkezése esetén kerül sor.

A városnéző séták időpontjai:

 2023-ban nem került megrendezésre.

A következő évre tervezés alatt áll.

 

További információk a városnéző sétákról vagy a Tourinform Iroda szolgáltatásairól az irodában, a +36-76/800-040-es telefonszámon, vagy a kecskemet@tourinform.hu e-mail címen kaphatók.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!