Szakmai fejlődési lehetőség a turizmusban

Szeretnénk egy kiváló szakmai fejlődési lehetőségre felhívni a turizmusban tevékenykedő szolgáltatók figyelmét!

A Magyar Turisztikai Ügynökség létrehozott egy Turisztikai Akadémia oldalt, melyen a hozzáférhető turizmus témaköreiben lehet online képzéseken részt venni, a szakmai tudást bővíteni, ezzel is elősegítve a turisztikai szolgáltatások piacra jutását. Az e-learning weboldal létrehozásának célja, hogy releváns réspiaci termékek fejlesztéséhez nyújtson ismereteket, mellyel jelentős növekedés érhető el.

Az ingyenes kurzusokon a szenior, az akadálymentes, az orvosi és a hozzáférhető turizmussal ismerkedhetnek meg könnyed, játékos módon. A kurzusokat opcionális vizsga zárja, melynek sikeres kitöltéséről oklevelet is kiállítanak. A program tananyagához az MTÜ szakmai publikációit és kutatásait használták fel.

Amennyiben ez a lehetőség felkeltette az érdeklődésüket egy ingyenes regisztráció kitöltése után hozzáférhetnek az oktatási anyagokhoz a https://hozzaferheto.turizmusakademia.hu/hu weboldalon.

Abban az esetben, ha regisztráltak a felületen kérjük jelezzenek vissza számunkra is, az alábbi elérhetőségeink egyikén:

  • Személyesen: 6000 Kecskemét Szabadság tér 5/A.
  • Telefonon: +36 76 800 040 vagy +36 20 426 1178
  • E-mailben: kecskemet@tourinform.hu