Kecskeméti Városi Majális

2022. május 1-jén, vasárnap kerül megrendezésre a Városi Majális Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpont Tó-Hotel felőli oldalán, ahol 9 és 21 óra között változatos programokkal várják a kilátogatókat.

A majális hagyományosan a Kecskemét Táncegyüttes Tavaszköszöntő felvonulásával indul, 10 órakor a Főtéren a 0 kilométer kőtől. A néptáncosokkal és a Hegedűs Együttessel közösen bárki kisétálhat a szabadidőközpontba, ahol megközelítőleg 10.45 körül kerül sor a májusfa táncra.

Az idei év különlegessége, hogy három zenekar is fellép a majálison! Először a kecskeméti INverz zenekar lép a színpadra 15:00-kor, majd őket követi a szegedi fiatal tehetségekből álló, több Magyar Rádiós Toplistás dallal büszkélkedő Kultúrkör zenekar 17:00-kor. Végezetül pedig 19:00-től a szintén több slágerlistás dallal rendelkező pop rock banda, a No Sugar fellépésével zárul a nap.

Napközben is számos programmal várják az érdeklődőket, többek között vidámparkkal, finom falatokkal, gyermek zsibongóval, kézműves foglalkozással és sárkányhajózással. A zenei aláfestést a nap folyamán DJ SASA biztosítja.

A szabadidőközpont egész területére május 1-jén, vasárnap a belépés ingyenes.

További információkat a Benkó Zoltán Szabadidőközpont honlapján, valamint a Majális hivatalos Facebook eseményében olvashatnak.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk minden résztvevőnek!