Gyereknapi programok Kecskeméten

Kecskeméten több helyszínen változatos programok várják a családokat gyereknap alkalmából.

2022. május 27-29., péntek és vasárnap között, HA Család címmel a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ és a Ciróka Bábszínház összefogásában nem csak egy nap szól a gyerekekről, hanem egy egész hosszúhétvége. A rendezvény több helyszínen zajlik majd, úgy, mint a Deák téren, a Főtéren, az Otthon Moziban, a Kulturális Központban vagy a Luca-kútnál. Olyan színes programok közül válogathatnak, mint a Ciróka királyság, táncház, sétáló óriásbábok, kutyásbemutató, filmmaraton, mesekoncert.
A teljes porgramkínálatot a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ honlapján tekinthetik meg.

2022. május 28-án, szombaton 10:00-11:00 óra között Találd meg a ritmust! – Családi örömzene program lesz a Leskowsky Hangszergyűjteményben.  A közös családi zenélés során mindenki átélheti a zene örömét. A népi hangszerek megszólaltatása közben harmóniába kerülnek a családtagok, feloldódnak a gátlások, megtalálják a közös hangot egymással. A program olyanoknak is szól, akik nem játszanak hangszeren, de mindig is szerették volna megtapasztalni a zenélés élményét.
Az esemény bővebb leírását a Facebook eseményükben olvashatják.

2022. május 28-án, szombaton 10:00-14:00 óra között ingyenes gyereknapi programokkal várják az érdeklődőket a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben. Mini kiállítással, kipróbálható játékokkal, kézműveskedéssel, valamint felnagyított Marbushka játékokkal várják a látogatókat.
Az esemény bővebb leírását a Facebook eseményükben olvashatják.

2022. május 28-án, szombaton 10:00-18:00 óra között a Malom Központ egész napos kézműves foglalkozással, csillámtetoválással és lufi hajtogatással várja a kicsiket és nagyokat. Kitelepül a Konzolkirály és a Real Gamers csapata, ahol a legvagányabb videojátékokat lehet kipróbálni, köztük a Fortnite-ot, FIFA-t és Minecraft-ot. A kölyökpark jóvoltából pedig Mini Quadro játék kipróbálására is lehetőség nyílik.
Az esemény bővebb leírását a Facebook eseményükben olvashatják.

2022. május 29-én, vasárnap 10:00-18:00 óra között a Kecskeméti Fürdő gyereknapi programokkal várja az érdeklődőket. Kézműves programokon és medencés ügyességi játékokon vehetnek részt a látogatók.

2022. május 29-én, vasárnap a Kecskeméti Vadaskert is változatos programokkal készül Gyereknap alkalmából. A látogatók látványetetéseken, bűvészműsoron, gyerekkoncerteken vagy színházi előadásokon vehetnek részt a Vadaskertben, valamint a Vadaskert bejáratánál lévő parkos területen.
Az esemény bővebb leírását a Vadaskert Facebook oldalán olvashatják.

A programokhoz jó szórakozást kívánunk!