Kápolna 24 – Nyáresti koncertek

A Hírös Agóra Kulturális Központ szabadtéri programsorozata, a Kápolna 24 idén júliusban is megrendezésre kerül a Kápolna utca és a Munkácsy utca sarkán található hangulatos kis udvarban, a Kápolna 24-ben. Két gyermekprogram és két zenés, irodalmi esten vehetnek részt az érdeklődők.

Július 1-jén, pénteken 16:00 órától családi délután kerül megrendezésre, melynek keretében Mihályi Réka Masni és Pocó gyermekműsorán vehet részt a család apraja-nagyja. A délutánt kézműves foglalkozás, táncház és hangszersimogató is színesíti.

Július 2-án, szombaton 20:00 órától a Minden titok Für Anikó és Hrutka Róbert zenés irodalmi estjén vehetnek részt az érdeklődők.

Július 15-én, pénteken 16:00 órától ismét egy családi programmal készülnek, melynek keretében kézműves foglalkozás, hangszersimogató és Brandnyúl, az énekes táncos nyúl vidám dalai csendülnek fel az egész család szórakoztatására.

Július 16-án, szombaton 20:00 órától Falusi Mariann Visszapillantó műsorában olyan közismert magyar dalokat ad elő, melyek garantáltan remek kikapcsolódást kínálnak a résztvevőknek.

Forrás: Hírös Agóra Kulturális Központ

Mind a négy alkalommal büfé üzemel a helyszínen, így finom falatok és egy frissítő ital mellett élvezhetik a programokat.

A gyermekprogramok ideje alatt lehetőség van a HírösNagyik gyermekfelügyeletére is, mely 1.200 Ft/óra.

Eső esetén a Hírös Agóra Kulturális Központ előcsarnokában tartják meg a programokat.

További információkról és a jegyárakról a Hírös Agóra Kulturális Központ honlapján tájékozódhatnak.